Ingrediente:
- 1 kg peste fiert rasol,
- o ceapa mare (100 g),
- 3 linguri untdelemn,
- 150 g unt,
- un virf de cutit piper,
- un virf de lingurita ienibahar,
- 1/2 lingurita nucsoara rasa,
- sare fina.
Mod de preparare:
Se fierbe intreg sau taiat in bucati mari, intr-un vas de marime potrivita. In apa se fierb, in prealabil, zarzavatul si ceapa taiate in sferturi si cartofii intregi care se scot dupa ce au fiert; restul de zarzavat se lasa sa fiarba in continuare. Dupa ce pestele s-a racit, carnea se scoate de pe oase, se trece prin masina de tocat de 2 ori, impreuna cu ceapa taiata marunt si calita in untdelemn cu 1/2 lingurita cu sare si condimentele, la foc mic, pina cind devine lucioasa, fara sa se rumeneasca. Untul se freaca pina cind se moaie, apoi se adauga tocatura, amestecindu-se bine; se sareaza dupa gust. Pasta se aranjeaza pe un platou sau cu ea se fac sandvisuri.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Mobilier modular: iata solutii perfecte pentru a economisi spatiu - August 3, 2022
- Cum sa alegi un suport pentru glezna? - July 29, 2022
- Care sunt functiile reale ale parbrizului auto? - July 25, 2022
Comentarii recente