HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Preparate din carne de pasare

Ciocanele de pui caramelizate cu cimbru

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 18 ciocanele de pui, 2 linguri unt topit si clarificat, 3 catei de usturoi, 1 lingura miere, 4 crengute de cimbru, inca 100 g unt, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Tortilla cu dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g dovlecei micuti, 6 oua, 2 cepe, 3 linguri ulei de masline, sare, piper. Mod de preparare: Spalati si stergeti dovleceii, indepartati extremitatile si taiati-i…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Deliciu cu branza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 lingurite de coaja rasa de lamaie, 3 oua, 200 g branza de vaci grasa, 100 g frisca groasa, 250 g piscoturi, 4 linguri de zahar,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Perisoare de mamaliga umplute cu carnaciori si spanac

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g spanac, sare, 3 linguri ulei de masline (plus inca putin pentru forma si pentru uns palmele), 8 carnaciori afumati (Debretini, Trandafiri), 3-4 frunze de…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de mamaliga cu sos de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1,2 l zeama concentrata de carne (Knorr + apa), 250 g malai, 4 linguri ulei de masline + inca putin pentru uns tava, 4 fire de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Mamaliga prajita cu slaninuta si ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): sare, 40 g unt, 250 g malai, 50 g bacon, 2 cepe mici (arpagic), 2 catei de usturoi, 1 crenguta rozmarin (circa 20 cm), 300 g…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca clasica de macaroane

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 7 portii): 250 g macaroane, sare, 400 g sunca, 2 tulpini de praz, 1 lingura unt topit, 5 oua, 3/4 l lapte, piper, nucsoara rasa, 1 lingurita mirodenii…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Galeta de cartofi cu slaninuta afumata

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 6-8 persoane): 1,2 kg cartofi lunguieti (nesfaramiciosi), 200 g slaninuta afumata (bacon) taiata felii subtiri, 150 g cascaval ras, 60 g unt, 2 fire ceapa verde (coditele), sare,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Souffle de ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 8 persoane): 125 g ciocolata extra-neagra, 250 ml lapte, 250 ml frisca nebatuta, 130 g zahar pudra, 100 g unt + unt cat o nuca, 100 g faina,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort de cacao jumatate copt, jumatate crema

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 250 gr zahar, 150gr cacao, 250 g unt, 8 oua, 2/3 pahar de apa, 2 linguri faina, 100 gr nuci pisate (sau dupa preferinta), 3 linguri zahar (pt caramel),…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Halászlé (supa de peste)

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 1 crap de 1,5 kg – 2 kg, peste marunt, sau bucatzi de peste diferit (somn, pastrav, etc), 1 ceapa mare, boia, putin ardei iute, sare. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi
  • Dulciuri

Banane al Vino

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 6 banane, vin rosu mai slabut 1 sticla, zahar 200 g, scortisoara 1 ramurel. Mod de preparare: Taiati bananele in bucati lungi de 4 cm. Varsati vinul intr-o tigaie.…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 215 216 217 218 219 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.