Ciuperci umplute la cuptor

Share Button

Mancarea mea preferata, ciupercile, se pot face la cuptor, zeama din ele facandu-le extrem de gustoase. Puteti cumpara ciuperci mici de la orice aprozar. Ca si sugestie, daca le alegeti singuri/singure, rupeti-le coditele ca sa nu atarne greu la cantar.

Preparare ciuperci:

Ingrediente:

  • 500 gr. ciuperci,
  • 3 linguri ulei,
  • piper,
  • sare,
  • patrunjel tocat.

Mod de preparare:

consultanta Dan Bradu

Se aleg ciuperci mari, se curata, se rup coditele, se spala si se lasa sa se scurga bine de apa. Coditele curatate si spalate se toaca marunt si se amesteca cu sarea, piperul si patrunjelul tocat. Se aseaza ciupercile intr-o tava, se pune in mijlocul fiecareia cate putin din coditele tocate, se presara cu sare, se stropesc cu ulei si se dau la cuptor la foc potrivit 15-20 minute. Cind sunt gata, se aseaza incet pe farfuria de servit, turnand peste fiecare zeama din tava.

Va prezentam mai jos cateva sugestii de preparare sau servire:

Ciuperci umplute la cuptorCiuperci umplute la cuptorCiuperci umplute la cuptorCiuperci umplute la cuptorCiuperci umplute la cuptorCiuperci umplute la cuptor

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Tags:

3 Comments

  1. Ana

    Vai, cat de delicios arata! Multumiiiiim:)

  2. George Teodor

    Sunt de delicioase si cred ca o sa pun ceva cascaval.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.