Sos de morcovi si rosii

Ingrediente:

  • 250g morcovi,
  • 6 rosii,
  • 1 ceapa,
  • 2 linguri ulei,
  • 1 lingurita concentrat de supa,
  • 500g carne tocata,
  • sare,
  • piper,
  • boia dulce,
  • 1 lingurita scortisoara,
  • 2 linguri ketchup,
  • patrunjel pentru ornat.

Mod de preparare:

Curatati morcovii si taiatii in felii subtiri. Spalati rosiile si taiati-le in sferturi. Curatati si tocati marunt ceapa. Incingeti uleiul intr-o tigaie si  prajiti carnea. Adaugati concentratul de supa, rosiile si morcovii. Condimentati bine cu sare, piper si boia dulce, apoi lasati totul sa se mai caleasca circa 5 minute. Condimentati sosul cu scortisoara si ketchup.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.