HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3032 posts
  • Mancare cu legume

Dovlecei cu branza si pui

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 4 dovlecei, 2 piepturi de pui, 2 linguri smantana, 200 g branza rasa, 1 galbenus de ou, 2 linguri marar tocat, ulei, sare, piper. Preparare: Se taie dovleceii în…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Creier cu ciuperci, lamiie si smintina

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 kg. creier, 1 kg. ciuperci, 75 gr. unt, 2 linguri faina, 1 lamiie, 1 ceasca smintina, 1 ceapa, sare, piper. Preparare: Se tine creierul in apa rece 1…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cotlete de porc cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 4 cotlete de porc taiate la 2 cm grosime, 30 g slanina afumata, 50 g ceapa, 100 ml vin alb, 100 ml smintina, lamiie, sare. Preparare: Slanina, taiata marunt,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Cotlet de miel umplut

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1 kg cotlet de miel, ulei, piure de spanac. Preparare: Se scoate de la miel cotletul, se curata carnea de pe oase si se acopera fiecare os cu staniol.…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Cordon haiducesc

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 2 bucati mari piept de pui, 2 castraveciori murati, vegeta, 1 ou, pesmet. Preparare: Se bat bine bucatile de piept de pui dezosat si se condimenteaza cu multa vegeta.…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de vita si oaie

Conopida cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 600 gr carne (vaca, vitel, pui), 1 conopida mare, 1 lingura faina, 1 lingura grasime, 3-4 cepe, 6-7 rosii sau 1 lingura bulion, 1 lingura unt sau 1 lingura…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cirnati moldovenesti

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 500 g carne de porc, 500 g carne de minzat, condimente, 250 g slanina, sare, piper, usturoi, 2 intestine subtiri. Preparare: Se trece carnea prin masina de tocat, se…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba taraneasca

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: carne de vaca (1/2 kg), cepe (1-2), morcov (2), praz (1 fir), pastirnac (1), radacina de patrunjel (1), telina (1/2), cartofi (2), rosii (2), bulion (1/2 lingura), apa (2…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba ruseasca

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: pentru 500 g de carne se iau 300 g sfecla rosie, 200 g varza proaspata, 200 g zarzavat (morcov si patrunjel), ceapa, 3-4 cartofi, 2 linguri bulion de rosii…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba "Padis"

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1/2 kg ciuperci proaspete, 1 legatura zarzavaturi, 1,5 l lapte, 400 gr smintina, 1/2 apa, 2 oua, sare, piper boabe, 1 frunza dafin, 2 fire cimbru, 10-12 catei usturoi,…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de peste

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: pentru 1 kg de peste se iau 1 ceapa, 1 praz, 1 patrunjel, 1 telina, 2 1/2 litri apa, 1/2 l bors. Mod de preparare: Cea mai gustoasa ciorba…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 500 g carne, 2 oua, 1 felie franzela, 3 cepe, 3 legaturi verdeata, sare, piper, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 1 1/2 litru apa, 1 litru zeama…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 135 136 137 138 139 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.