Ingrediente:
- 500 g carne,
- 2 linguri ulei,
- 0,5 lingurita sare,
- putin piper,
- 1 ardei verde taiat cubulete,
- 2 cepe mici taiate in 4 – 6 bucati.
Pentru sos:
- 4 linguri zahar,
- 2 linguri balsamico (sau mai mult, dupa gust),
- 1,5 linguri faina maizena,
- 5 dl suc de rosii,
- 2 catei de usturoi taiati marunt,
- 3 linguri soia,
- 3 lingurite pudra de ghimbir.
Preparare:
Se incepe cu sosul: Se amesteca zaharul, balsamico, maizena si sucul de rosii intr-o cratita. Se da in fiert, amestecindu-se. Se adauga usturoiul, soia si ghimbirul. Se fierbe citeva minute. Se taie carnea in feliute. Se infierbinta uleiul si se prajeste carnea intr-un wok sau tigaie. Se sareaza si se pipereaza. Se aduga ceapa si ardeiul. Se prajesc citeva minute pina se inmoaie legumele. Se adauga sosul in amestecul de carne si legume si se lasa sa fiarba citeva minute. Se serveste cu orez si castraveti taiati felii.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
- Defectiuni comune pentru turbo - January 19, 2021
Comentarii recente