Mincare chinezeasca

Share Button

Ingrediente:

  • 200 gr carne porc,
  • 200 gr. carne de pui,
  • 1 conserva mica ciuperci,
  • 1 morcov,
  • 1 brocoli,
  • taietei din orez,
  • sos de soia,
  • sare,
  • unt.

Preparare:

Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt. Separat, se oparesc floricelele de brocoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine. In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga sos de soia.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

1 Comment

  1. LittleKitty

    Interesant! Ia sa incerc si eu ca si asa nu mai stiu ce sa fac de mancare…

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.