Mancarica de fasole cu carnati afumati

kurtmann.ro

Ingrediente:

  • 500 g fasole alba uscata,
  • 1 ramurica de rozmarin,
  • sare,
  • 500 g rosii cojite (conserva),
  • 3 catei de usturoi,
  • 5 linguri de untdelemn,
  • 4 fire de salvie uscata,
  • piper negru,
  • o bucata de carnat afumat.

Preparare:

Se pune fasolea la inmuiat in apa rece, cu o seara inainte. A doua zi se schimba apa veche si se pune la fiert cu 1 l de apa curata, firul de rozmarin si o jumatate de lingura de sare. Se fierbe o ora si jumatate la foc mic. Se strecoara fasolea. Se curata usturoiul si se taie felii. Se incinge untdelemnul intr-o cratita mare. Se calesc in el usturoiul si frunzele maruntite de salvie.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.