HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de branza

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 4 persoane):

  • 8 felii de paine mai veche (toast),
  • 60 g unt moale,
  • 150 g cascaval ras,
  • 4 oua,
  • 1 ceasca zeama concentrata de pui (Knorr+apa),
  • 1/2 ceasca frisca nebatuta (smantana),
  • piper proaspat macinat.

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 150ºC. Se indeparteaza coaja de paine, se ung cele 8 felii cu unt – pe-o singura parte -, iar peste patru dintre ele se presara cam 2/3 din cascavalul ras. Se lipesc feliile doua cate doua (una cu cascaval cu una fara cascaval) si se taie in doua pe diagonala. Se unge o forma (nu prea adanca) de budinca cu untul ramas si se aseaza in ea feliile (lipite) de paine. Se bat ouale cu zeama de carne si cu frisca sau smantana, se toarna peste paine, avand grija sa se inmoaie bine toate bucatile si se lasa sa stea 30 de minute. Se presara deasupra cascavalul ramas si piperul macinat, se da sufleul la cuptor si se lasa pana ce se intareste si se rumeneste frumos.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Mancare cu legume

Cartofi gratinati cu carnati si cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Dulciuri

Prajitura cu iaurt si sirop de lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de peste

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete vegetariene

  • Eduard Nedelcu
  • December 8, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi
  • Mancare cu legume

Budinca provensala cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi la cuptor umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Chiftelute din legume cu parmezan

  • Eduard Nedelcu
  • December 2, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete de branza frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Gustari calde si minuturi

Mini quiches

  • Eduard Nedelcu
  • November 28, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.