HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Gustari calde si minuturi

Cartofi la cuptor umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 5 portii):

  • 10 cartofii albi de marime asemanatoare
  • 200 g smantana grasa
  • 50 g unt
  • 150 g jambon
  • 200 g cascaval afumat sau Emmentaler
  • sare, piper
  • 1 lingurita nucsoara

Cartofii se spala si se infasoara individual in staniol alimentar fara sa se curete de coaja. Se coc in cuptor la 200 de grade timp de 30 de minute. Cand sunt gata, se scot din staniol si se lasa sa se raceasca. Se taie in jumatati pe lungime, se scobeste centrul cu o lingura lasand o margine cat jumatate de cm.

Se zdrobeste mijlocul cartofilor si se amesteca intr-un bol cu cascavalul ras, jambonul taiat cubulete si smantana. Se adauga condimentele si se omogenizeaza compozitia. Jumatatile de cartofi se umplu cu cate o lingura, doua din compozitie, se pune deasupra fiecaruia un pic de unt si se coc intr-o tava tapetata cu hartie de copt, 10 minute la 200 de grade.

Pofta buna!

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Dulciuri

Gogosi cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • December 3, 2012
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de porc
  • Retete de sarbatori

Muschi de porc cu mustar pentru Revelion

  • Eduard Nedelcu
  • December 4, 2012
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de peste

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Sufleu de dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete vegetariene

  • Eduard Nedelcu
  • December 8, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi
  • Mancare cu legume

Budinca provensala cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • December 6, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Chiftelute din legume cu parmezan

  • Eduard Nedelcu
  • December 2, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Bulete de branza frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • December 1, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Gustari calde si minuturi

Mini quiches

  • Eduard Nedelcu
  • November 28, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Gustari calde si minuturi

Chiftele de cartofi si morcovi

  • Eduard Nedelcu
  • November 26, 2012
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.