HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din peste si fructe de mare

Somon si spaghete in sos de oua

  • December 15, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:
Pentru 4 portii

  • 3 oua
  • 1 lingurita patrunjel verde, tocat
  • 1 lingura marar verde, tocat
  • 40 gr. parmezan ras
  • 40 gr. branza de oaie, data pe razatoare
  • 2 linguri de vin alb sec
  • piper negru proaspat macinat
  • 400 gr. spaghete
  • 550 gr. file de somon, fara piele
  • 25 gr. unt
  • 1 lingurita ulei de masline
  • frunze de patrunjel verde, pentru ornat

Mod de preparare:

Bateti ouale intr-un castron cu patrunjelul, mararul, jumatate din branza rasa (atat parmezan cat si de oaie), vinul alb si piper, dupa gust.

Fierbeti spaghetele in apa cu sare.

Intre timp, taiati somonul bucati nu prea mari. Topiti untul intr-o tigaie incapatoare, cu uleiul, si prajiti bucatile de peste cca. 3-4 minute, pana devin opace.

Scurgeti spaghetele, puneti-le din nou in oala in care au fiert si adaugati amestecul de ou batut. Amestecati bine. Caldura spaghetelor va transforma ouale crude intr-un sos cremos.

Incorporati branza ramasa (parmezan si cea de oaie), precum si bucatile de somon, amestecati din nou, cu grija sa nu sfaramati pestele. Transferati apoi pastele intr-un castron, ornati cu frunze de patrunjel verde si serviti imediat.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Related Topics
  • peste

Previous Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ciorba de burta – Bucovina

  • Eduard Nedelcu
  • October 16, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste alb cu sos de sunca si untisor

  • December 31, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Scrumbie afumata cu sos verde

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Carne de peste in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste rasol

  • Eduard Nedelcu
  • February 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Preparate din peste si fructe de mare

Dorada la cuptor cu piure de morcovi

  • Eduard Nedelcu
  • November 15, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

File de pastrav cu legume sote

  • Eduard Nedelcu
  • November 15, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Creveti in sos de vin alb

  • Eduard Nedelcu
  • November 15, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Zacusca de cod

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Scoici cu sos de curry

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.