HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Preparate din peste si fructe de mare

Rondele de peste cu sos de mustar

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente:

  • peste gras (somn, macrou mare, somon) 500g,
  • 4 cartofi mijlocii,
  • 1 morcov,
  • cateva fire de patrunjel,
  • 1/2 legatura marar,
  • 3 catei usturoi,
  • 2 linguri maioneza,
  • 1 lingura mustar (iute sau Dijon),
  • 1 lingura iaurt,
  • 1 pahar pesmet alb,
  • o lingurita boia de ardei dulce,
  • un pahar ulei de masline,
  • 1lingurita Delikat,
  • piper boabe,
  • sare.

Preparare:

Pestele eviscerat si decapitat se taie in rondele groase de un deget, ce se usuca pe un servet curat, apoi se sareaza si pipereaza dupa gust si se tavalesc prin pesmetul amestecat cu boia, (care se adauga pentru culoare). Se prajesc in tigaie in ulei incins timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Cand este gata, se pun rondelele sa se scurga de surplusul de ulei intr-un servet de hartie.

Pentru garnitura: se fierb cartofii cu morcovul, cateva boabe de piper si lingurita de Delikat.

Pentru sos: se amesteca maioneza, mustarul si iaurtul cu usturoiul ras pe razatoarea fina, si cu mararul verde taiat marunt. Se mai poate adauga sare si piper macinat, dupa gust. Pestele scurs de ulei se aseaza pe o farfurie intinsa, alaturi de cartofii fierti ornati cu cate o feliuta de morcov taiata in diagonala. Se toarna sosul pese cartofii firbinti , presarand apoi cateva frunze de patrunjel verde tocate marunt, si se orneaza cu o frunzulita verde de marar. La acest fel de mancare deosebit se alatura un vin alb de calitate, aromat, servit frapat, in cazul de fata o Tamaioasa Romaneasca.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Preparate din carne de pasare

Rata umpluta cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Vezi Postarea
Next Article
  • Mancare cu legume

Rosii umplute cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Scrumbie afumata cu sos verde

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Carne de peste in aspic

  • Eduard Nedelcu
  • June 23, 2014
Vezi Postarea
  • 2 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste rasol

  • Eduard Nedelcu
  • February 11, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Preparate din peste si fructe de mare

Dorada la cuptor cu piure de morcovi

  • Eduard Nedelcu
  • November 15, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

File de pastrav cu legume sote

  • Eduard Nedelcu
  • November 15, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Creveti in sos de vin alb

  • Eduard Nedelcu
  • November 15, 2012
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Zacusca de cod

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Preparate din peste si fructe de mare

Scoici cu sos de curry

  • Eduard Nedelcu
  • May 4, 2009
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.