HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de conopida

  • Eduard Nedelcu
  • May 11, 2008
Ingrediente: conopida (1 buc.), smantana (150 gr.), unt (50 gr.), faina (o lingura), sare, oua (1 buc.), apa (2 l). Mod de preparare: Se spala bine conopida, se curata de…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de conopida

  • Eduard Nedelcu
  • May 11, 2008
Ingrediente: 2 conopide mari, 1,5 l apa clocotita, 1 ceasca de ulei, faina alba, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina. Mod de preparare: Se curata conopida, se rupe in bucati si…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Mincare de urzici

  • Eduard Nedelcu
  • May 10, 2008
Ingrediente: ½ kg. de urzici, o ceasca de ulei, 100 g de slanina afumata, 1 ceapa, 30 g de faina, 100 ml. de smintina, zeama ori sare de lamiie, usturoi,…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de varza acra cu orez

  • Eduard Nedelcu
  • May 8, 2008
Ingrediente: 1 1/2kg de varza acra, 200 g de orez, 150 g de untura, 100 g de pesmet, 100 g de ceapa. Mod de preparare: Taiati varza in fisii foarte…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Urzici cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • May 8, 2008
Ingrediente: 600-800 g urzici (numai virfurile), 300 g maioneza, 100 ml smintina, o lingura hrean ras sau 3-5 catei de usturoi. Mod de preparare: Urzicile spalate, fierte in 1/2 l…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Urzici cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • May 8, 2008
Ingrediente: 1 kg de urzici, 4 linguri cu virf de maioneza, o lingura de hrean ras, 3 catei de usturoi. Mod de preparare: Alegeti urzicile (frunza cu frunza), spalati-le in…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Piureu de urzici

  • Eduard Nedelcu
  • May 8, 2008
Ingrediente: ½ kg de urzici, ½ ceasca de ulei, 50 g de slanina afumata, o ceapa, 50 g de faina, 100 ml de smintina, zeama de lamaie, putin usturoi, marar,…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Piure de urzici

  • Eduard Nedelcu
  • May 8, 2008
Ingrediente: 500 g urzici, 30 g faina, 50 ml untdelemn, 3 – 5 catei de usturoi, 250 ml lapte, 100 ml smantana, sare, 2 linguri hrean ras. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Spaghete cu masline si capere

  • Eduard Nedelcu
  • May 7, 2008
Timp de preparare: cca 1/2 ora. Cca 510 kcal/portii. Se consuma cu salata de ridichi. Ingrediente: 200 g spaghete, sare, 16 masline fara samburi, 1 capera mica, 2 catei de…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca "Delicia"

  • Eduard Nedelcu
  • May 7, 2008
Ingrediente: 6-8 cartofi mari, 4 oua, o cana cu smintina sau lapte, 5 linguri brinza de vaci, 2 linguri telemea rasa, 4 linguri bune cu unt netopit, 2 linguri cu…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de smintina cu mustar si rosii

  • Eduard Nedelcu
  • May 7, 2008
Ingrediente: smintina (200 g), mustar (100 g), oua fierte (2), lamiie (1), sos de rosii (1 cescuta), tarhon (1 lingurita), patrunjel (1 lingura), sare, piper. Mod de preparare: Intr-un castron…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de smintina (pentru pirjoale, ficat, etc)

  • Eduard Nedelcu
  • May 7, 2008
Ingrediente: 1/2 pahar smintina, 1 lingura faina, 1 lingura unt. Mod de preparare: Se rumeneste o lingura de faina cu o cantitate egala de unt si se subtiaza cu un…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 175 176 177 178 179 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.