Ingrediente:
- 6-8 cartofi mari,
- 4 oua,
- o cana cu smintina sau lapte,
- 5 linguri brinza de vaci,
- 2 linguri telemea rasa,
- 4 linguri bune cu unt netopit,
- 2 linguri cu faina,
- marar verde si sare.
Mod de preparare:
Curatati cartofii si fierbeti-i in apa clocotita si putin sarata. Cind sint gata, scoateti-i intr-un castron, pasati-i si amestecati-i cu brinza de vaci, telemeaua si untul. Adaugati apoi galbenusurile, smintina, laptele, faina si mararul verde. Omogenizati compozitia, apoi amestecati cu albusurile batute spuma tare. Ungeti o cratita cu margarina, puneti amestecul si coaceti budinca in cuptorul cu foc potrivit timp de 30-40 de minute.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
- Cum alegem instrumentele pentru taierea unghiilor? - January 18, 2021
- Avantajele bradului artificial de Craciun - January 17, 2021
Comentarii recente