Ingrediente:
- smintina (200 g),
- mustar (100 g),
- oua fierte (2),
- lamiie (1),
- sos de rosii (1 cescuta),
- tarhon (1 lingurita),
- patrunjel (1 lingura),
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Intr-un castron se freaca mustarul cu smintina pusa treptat, pine se omogenizeaza. Se adauga ouale tocate marunt, sosul de rosii, zeama de lamiie si verdeata; se amesteca bine, apoi se potriveste de sare si piper.
Servire:
Se serveste la rasol, colturasi cu carne sau salate.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente