Urzici cu maioneza

Ingrediente:

  • 1 kg de urzici,
  • 4 linguri cu virf de maioneza,
  • o lingura de hrean ras,
  • 3 catei de usturoi.

Mod de preparare:

Alegeti urzicile (frunza cu frunza), spalati-le in citeva ape reci si puneti-le la fiert intr-un vas cu apa ce clocoteste. Cind urzicile sint fierte, scurgeti-le si pasati-le bine. Combinati-le cu maioneza, cu hreanul dat pe razatoarea mica si cu mujdei de usturoi.

Servire:

Serviti-le imediat, decorate cu ridichi de luna taiate in fisii subtiri.

consultanta Dan Bradu
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.