HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Preparate din vanat

Iepure cu masline

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 1 Kg de carne, 100 g ceapa, 100 ml de untdelemn, o foaie de dafin, 10 boabe de piper, 1/4 l suc de rosii, 25 g de faina, 100…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din vanat

Iepure cu ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 750-1 kg carne, 300-400 g ceapa, 100 ml untdelemn, 200 ml suc de rosii, 100 ml vin, 4-5 felii de lamiie, o ramura de cimbru, o foaie de dafin,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Chiftele din carne

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 1/4 kg carne, 50 g franzela, 50 g ceapa, 3-4 catei de usturoi, un ou, piper, patrunjel sau marar, untdelemn, sare fina. Mod de preparare: Carnea se trece de…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Clatite cu carne de pui

  • Eduard Nedelcu
  • August 4, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): Pentru aluat: 100ml lapte, 100g faina, 2 oua, 1 cubulet de unt. Pentru umplutura: 200g carne fiarta de pui, 200g telemea de vaca, 300g pulpa de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Guguluf cu stafide

  • Eduard Nedelcu
  • August 4, 2008
Ingrediente (pentru 6 portii): 100g stafide, 4 linguri rom, 7g gelatina, 500ml lapte, 200g gris, 2 oua, 80g zahar, 1 plic zahar vanilat, 500ml frisca, 40g fistic tocat. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Cirnati de porc cu sos de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • August 4, 2008
Ingrediente: 500 g cirnati afumati, 1 lingura de untura, 2 linguri de bulion. Mod de preparare: Se taie cirnatii in bucati si se prajesc in untura incinsa. Se toarna deasupra…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de ceapa

  • Eduard Nedelcu
  • August 3, 2008
Ingrediente: 500g ceapa mica, ½ legatura cimbru verde, 2 linguri unt, 50g zahar, 300ml vin alb sec, 400ml supa instant, sare, 200ml smantana, piper. Mod de preparare: Curatati, spalati si…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Bûche de Noël

  • Eduard Nedelcu
  • August 3, 2008
Ingrediente (pt. circa 12 felii): Pentru blat: 4 oua, 125g zahar, 1 praf de sare, 3 linguri amidon, 75g faina, 1 lingura cacao, 1 lingurita praf de copt. Pentru crema…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Cascaval pane cu salsa de castraveti

  • Eduard Nedelcu
  • August 3, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 1 castravete, 4 rosii, 1 ceapa rosie, 1 lingura suc de lamaie, sare, piper, 2 linguri ulei, 2 linguri faina, 8 linguri pesmet, 2 oua, 8…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Bulete de carne

  • Eduard Nedelcu
  • August 3, 2008
Ingrediente: pulpa de porc (500 g), patrunjel, menta (citeva frunze), sare, piper, faina, ulei (6 linguri), migdale (1 lingurita), orez (250 g). Mod de preparare: Se toaca carnea, se amesteca…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata de vinete

  • Eduard Nedelcu
  • August 2, 2008
Ingrediente: 1 kg de vinete, 150 ml ulei, sare, 1-2 cepe, un galbenus crud. Mod de preparare: Vinetele se coc pe o plita bine incinsa, la flacara iute. Se curata…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Biscuit cu lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • August 2, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): Biscuitul: 4 oua, 250g faina, 250g zahar, 250g unt, 1 lamaie. Crema: 200g branza de vaci proaspata, 100g smantana, 60g zahar pudra, 1 pachet zahar vanilat.…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 153 154 155 156 157 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.