HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Dulciuri

Portocale in pijama

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 2 portocale mari, 100 gr. zahar pudra, putina zeama de lamiie. Aluat de clatite: 1 pahar lapte diluat cu apa sau sifon, 2 oua, 125 gr. faina, zahar vanilat,…
Vezi Postarea
Share
  • Featured
  • Mancare cu legume

Ciuperci umplute la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Mancarea mea preferata, ciupercile, se pot face la cuptor, zeama din ele facandu-le extrem de gustoase. Puteti cumpara ciuperci mici de la orice aprozar. Ca si sugestie, daca le alegeti…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Ciuperci la cuptor cu smintina

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 500 gr. ciuperci, 1 buc. ceapa, 1 lingura unt, ¾ pahar smintina, sare, piper. Mod de preparare: Se curata ciupercile, se spala bine si se taie felioare. Se oparesc…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Ciulama de ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 500 gr. ciuperci, o lingura unt sau ulei, o lingura rasa faina, sare, o ceasca lapte. Mod de preparare: Se curata ciupercile, se spala se taie si se fierb…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Paste si pizza

Aluat de pizza

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 225 gr. faina, sare, 1 pachetel de drojdie, 2 linguri de ulei, sos de rosii. Mod de preparare: Se amesteca ingredientele si se adauga apa fierbinte cit sa se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare
  • Salate

Salata de peste

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 20 de portii): Zeama de legume: 1 tulpina de praz, 150 g patrunjel (radacina), 200 g telina (radacina), 1 ceapa, 1/2 legatura cimbru, 1-2 foi de dafin, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Fiadone

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g urda dulce (bine scursa), 6 oua, 500 g zahar, 1 portocala, 1 lingura rachiu de fructe (facultativ), 20 g unt, sare. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Curcan umplut (forestier)

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 7-8 persoane): 1 curcan, 250 g ficatei de pasare, 150 g jambon, 200 g castane comestibile crude, 3 cepe de arpagic, 2 linguri pesmet, 30 g ciuperci uscate…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Ciocanele de pui caramelizate cu cimbru

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 18 ciocanele de pui, 2 linguri unt topit si clarificat, 3 catei de usturoi, 1 lingura miere, 4 crengute de cimbru, inca 100 g unt, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Tortilla cu dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g dovlecei micuti, 6 oua, 2 cepe, 3 linguri ulei de masline, sare, piper. Mod de preparare: Spalati si stergeti dovleceii, indepartati extremitatile si taiati-i…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Deliciu cu branza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 2 lingurite de coaja rasa de lamaie, 3 oua, 200 g branza de vaci grasa, 100 g frisca groasa, 250 g piscoturi, 4 linguri de zahar,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc

Perisoare de mamaliga umplute cu carnaciori si spanac

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g spanac, sare, 3 linguri ulei de masline (plus inca putin pentru forma si pentru uns palmele), 8 carnaciori afumati (Debretini, Trandafiri), 3-4 frunze de…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 148 149 150 151 152 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.