Tortilla cu dovlecei

Ingrediente (pentru 6 persoane):

  • 500 g dovlecei micuti,
  • 6 oua,
  • 2 cepe,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Spalati si stergeti dovleceii, indepartati extremitatile si taiati-i rondele subtiri. Curatati ceapa, tocati-o marunt si caliti-o doua minute la foc mic, in doua linguri de ulei incins. Adaugati dovleceii, amestecati, sarati si lasati-i sa se dunstuiasca si ei vreme de doua minute, amestecand din timp in timp. Spargeti ouale intr-un castron, bateti-le bine cu furculita si adaugati sare si piper. Turnati ouale batute peste dovlecei, impreuna cu restul de ulei, lasati-le sa fiarba la foc potrivit, amestecand fara intrerupere, si, cand omleta incepe sa se inchege, nivelati-o la suprafata si lasati-o sa se prajeasca (cu capac) circa 12 minute, intorcand-o o data si pe partea cealalta. s Puneti – cu grija – tortilla pe un platou si serviti-o calduta sau rece.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.