HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Sosuri

Sos de rosii si coniac

  • Eduard Nedelcu
  • August 19, 2008
Ingrediente: 4 rosii, 2 cepe verzi, 60g unt, 3 linguri coniac, 60g parmezan proaspat ras, sare, piper, 200ml smantana. Mod de preparare: Se oparesc rosiile, se jupoaie pielita, pulpa se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de vita si oaie

Friptura de vita in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • August 18, 2008
Ingrediente (pentru 8-10 persoane): 2,5kg pulpa de vita, 2 cepe tocate marunt, 3 linguri mustar, 2 lingurite sare, 1 lingurita piper, 1 lingurita maghiran. Pentru blat: 300g faina, 20g drojdie…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Briose (Muffins)

  • Eduard Nedelcu
  • August 18, 2008
Ingrediente (pentru 12 bucati): Pentru aluat: 1 ou, 100g zahar, 1 pliculet zahar vanilat, 100ml ulei, 250g branza grasa, coaja rasa de la o lamaie, 200g faina, 2 lingurite praf…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui umplut cu masline verzi si cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • August 17, 2008
Ingrediente: piept de pui 450g, cascaval 150g, masline verzi 300g, smantana 300g, piper mozaic, sare, mustar. Mod de preparare: Pieptul de pui se portioneaza, se bate foarte bine si apoi…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Pilaf oriental

  • Eduard Nedelcu
  • August 17, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 200g orez, ½ pliculet sofran, sare, 600g carne de vitel taiata bucatele, 2 linguri unt, piper, 125ml vin alb, 200ml smantana, 1 lingura curry, 3 fire…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Boboc de gasca umplut cu mere la cuptor

  • Eduard Nedelcu
  • August 16, 2008
Ingrediente: 1 boboc de gasca, 3 linguri de ulei de masline, zeama de la 2 lamai, 3 mere taiate cuburi potrivite, 1 lingurita sare, ½ lingurita piper, 1 pahar vin…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui dulce-acrisor

  • Eduard Nedelcu
  • August 16, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 200g orez, sare, compot de ananas, 3 morcovi, 1 fire telina, 600g piept de pui, 4 linguri ulei, piper, 125ml supa de carne. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Pateuri cu branza (dulce sau sarata)

  • Eduard Nedelcu
  • August 15, 2008
Ingrediente: 1/2kg faina alba, 100ml ulei, 150ml apa calduta, 2 pliculete drojdie uscata (dizolvata in apa calduta), 1 ou, sare. Umplutura: ¼ kg branza dulce sau sarata (care se rade…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort Dobos

  • Eduard Nedelcu
  • August 15, 2008
Ingrediente (pentru 12 portii): Pentru  aluat: 450g aluat minune, 1 albus, 40g fulgi de migdale. Pentru crema: 500ml frisca, 3 plicuri zahar vanilat, 2 plicuri intaritor pentru frisca, 250g prune…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata frantuzeasca

  • Eduard Nedelcu
  • August 14, 2008
Ingrediente: 100g cas sau branza, 250g mazare din borcan, 3-4 morcovi, 150ml smantana, 1 ou, ulei, sare, piper, muraturi. Mod de preparare: Se curata morcovii si se fierb, apoi se…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarte Leipzig

  • Eduard Nedelcu
  • August 14, 2008
Ingrediente (pentru 20 bucati): Pentru aluat: 250g faina, 80g zahar pudra, 150g unt, 1 galbenus, 1 praf sare. Pentru umplutura: 100g zahar pudra, 100g nuci macinate, 1 lingura apa de…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata sarbeasca pentru iarna

  • Eduard Nedelcu
  • August 13, 2008
Ingrediente: 2kg capia, 2kg gogosari, 2kg morcovi, 1-2 bucati conopida mare, 1 telina mare. Mod de preparare: Ardeii si gogosarii se taie fideluta, morcovii se dau pe razatoarea mare, la…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 127 128 129 130 131 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.