HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
  • Dulciuri

Briose (Muffins)

  • Eduard Nedelcu
  • August 18, 2008
  • 1 minute read
Total
0
Shares
0
0
0

Ingrediente (pentru 12 bucati):

Pentru aluat:

  • 1 ou,
  • 100g zahar,
  • 1 pliculet zahar vanilat,
  • 100ml ulei,
  • 250g branza grasa,
  • coaja rasa de la o lamaie,
  • 200g faina,
  • 2 lingurite praf de copt,
  • 50g migdale macinate,
  • 200g afine,
  • 2 linguri fulgi de migdale.

In plus:

  • 12 suporturi de hartie pentru formele de prajiturele,
  • forme mici de tarte sau de muffins,
  • zahar pudra pentru presarat.

Mod de preparare:

Oul se bate spuma cu zahar tos si vanilat. Se adauga uleiul, in fir subtire. Se omogenizeaza si branza de vaci si coaja de lamaie. Faina se amesteca impreuna cu praful de copt si se toarna deasupra printr-o sita. Se omogenizeaza si migdalele macinate. Se spala afinele, se curata si se scurg. Se amesteca in aluat. Suporturile de hartie se  aseazai forme si se toarna aluatul. Se presara deasupra fulgii de migdale si se coace timp de 35-40 de minute. Se presara si zahar pudra.

Total
0
Shares
Share 0
Tweet 0
Pin it 0
Eduard Nedelcu

Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Previous Article
  • Sanatate

Diuretic preparat din ceapa si miere

  • Eduard Nedelcu
  • August 18, 2008
Vezi Postarea
Next Article
  • Preparate din carne de vita si oaie

Friptura de vita in aluat

  • Eduard Nedelcu
  • August 18, 2008
Vezi Postarea
You May Also Like
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Cozonac cu faina oparita

  • Eduard Nedelcu
  • July 18, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de piersici

  • Eduard Nedelcu
  • July 10, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de pepene galben

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • July 9, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de caise

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Salata de banane

  • Eduard Nedelcu
  • July 8, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Sufleu de mere

  • Eduard Nedelcu
  • July 4, 2014
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci (Pasca)

  • Eduard Nedelcu
  • July 3, 2014
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.