Ingrediente:
- 100g cas sau branza,
- 250g mazare din borcan,
- 3-4 morcovi,
- 150ml smantana,
- 1 ou,
- ulei,
- sare,
- piper,
- muraturi.
Mod de preparare:
Se curata morcovii si se fierb, apoi se taie bucati mici, la fel ca si muraturile si oul. Se amesteca cu mazarea, iar peste ele se pune smantana, ulei, sare, cas sau branza. Se aseaza pe platou si se decoreaza cu felii de ou.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Ce sunt containerele? - June 24, 2022
- Ce este un consilier financiar si functiile acestora - June 24, 2022
- 8 Idei de jocuri de incercat la piscina - June 20, 2022
Comentarii recente