HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Borsuri, supe, ciorbe
  • Preparate din peste si fructe de mare

Ciorba de peste

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: doi litri de apa, un litru de bors, 6-7 bucati de peste de circa 100 grame fiecare, trei linguri de orez, doi-trei morcovi, o ceapa, doua rosii, patrunjel, leustean,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Frigarui de somotei

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 1 kg de somotei, sare, ulei, suc de lamaie, patrunjel, 100 g slanina cu boia, 2 cepe mijlocii. Mod de preparare: Pestele se curata, se eviscereaza, se spala, se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Saramura de peste

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: pesti de circa 150-200 g fiecare (biban, rosioara, caras etc) dupa numarul comesenilor, 4 rosii, ardei iuti, sare, cimbru. Mod de preparare: Pestii se curata de intestine insa nu…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap umplut cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 1 crap de circa 1,5 kg, 500g ciuperci proaspete, 2 legaturi patrunjel, 500g rosii, 250ml vin alb sec, 100 ml ulei de masline, ± sare si piper. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap rasol cu legume si lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: morcovi, radacini de patrunjel, 1 ceapa, cartofi, cateva boabe de piper, sare. Mod de preparare: Se pun la fiert intr-un vas corespunzator (care sa cuprinda pestele). Cand sunt aproape…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap rasol cu garnitura de ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 1 kg peste, 1 lamaie, 150 ml ulei, 500 g ciuperci, sare, piper, patrunjel. Mod de preparare: Crapul se curata bine de solzi si maruntaie, se sareaza pe dinauntru…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap pescaresc si plachie de crap

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Pestele se curata si se transeaza sau se lasa intreg (preferabil). Se aduga sare si piper, cimbru, ulei 2-3 linguri, ceapa(solzi) la plachie si taiata marunt la pescaresc, ardei taiat…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap la protap

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 1 crap de cca. 1Kg, sare, piper, cimbru, cam 50 g untdelemn. Mod de preparare: Se face un foc de lemne (eventual doua la 1 m distanta unul de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap la gratar

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente (pentru 6 portii): 1200gr. crap, 1 legatura de patrunjel, ulei, sare, mujdei de usturoi sau zeama de lamaie. Mod de preparare: Crapul se taie bucati, se sareaza, se usuca…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap la cuptor II

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 1 crap, 2 linguri cu virf de unt, 3-4 rosii, 3 ardei grasi, o lamiie, 6-7 linguri de ulei, 2-3 catei de usturoi, 2 cepe, patrunjel, sare, piper, cimbru,…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap la cuptor I

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 100 ml untdelemn, 50 g unt, 500 ml vin alb sec, 2 kg cartofi, 1 kg rosii, 5 ardei grasi, 5 morcovi potriviti, 500 g ceapa alba, 500 g…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Crap cu conopida in sos de vin

  • Eduard Nedelcu
  • September 1, 2008
Ingrediente: 1 crap (circa 2kg), 1 conopida mare (circa 1kg), 600ml vin alb sec, 200g unt, 200g cascaval, 1 lingura faina, 3 cepe mari, 2 foi de dafin, 1 lingurita…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 114 115 116 117 118 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.