Ingrediente (pentru 6 portii):
- 1200gr. crap,
- 1 legatura de patrunjel,
- ulei,
- sare,
- mujdei de usturoi sau zeama de lamaie.
Mod de preparare:
Crapul se taie bucati, se sareaza, se usuca cu un servet, se ung bucatile cu ulei si se prajesc la gratar pe ambele parti. Se serveste cald cu zeama de lamaie sau mujdei si cartofi natur (cartofi fierti in apa cu putina sare) peste care se presara mujdeiul maruntit.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente