Crap umplut cu ciuperci

consultanta Dan Bradu
Share Button

Ingrediente:

  • 1 crap de circa 1,5 kg,
  • 500g ciuperci proaspete,
  • 2 legaturi patrunjel,
  • 500g rosii,
  • 250ml vin alb sec,
  • 100 ml ulei de masline,
  • ± sare si piper.

Mod de preparare:

Se curata si se spala bine pestele, apoi se sareaza si se pipereaza. Ciupercile se spala, se taie feliute, se calesc, impreuna cu patrunjelul tocat, in uleiul de masline. Se asaza pestele intr-o tava unsa cu ulei si se umple cu o parte din ciuperci. Restul de ciuperci si rosiile se pun imprejurul pestelui; se pune vinul, se potriveste de sare si piper si se baga la cuptor pentru cca. 30 de minute, la foc potrivit.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.