Crap rasol cu garnitura de ciuperci

Share Button

Ingrediente:

  • 1 kg peste,
  • 1 lamaie,
  • 150 ml ulei,
  • 500 g ciuperci,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel.

Mod de preparare:

Crapul se curata bine de solzi si maruntaie, se sareaza pe dinauntru si pe dinafara si dupa o ora se fierbe rasol (morcovi, cartofi si ceapa). Se scoate si se pune pe un platou in pozitie de inot. Cand aproape s-a racit complet, se toarna peste el uleiul amestecat cu foarte multa zeama de lamaie, sare si putina apa in care a fiert pestele. De jur-imprejur se garniseste cu ciuperci calite, amestecate bine cu sosul de mai sus. Se arunca un praf de piper si patrunjel tocat marunt.

kurtmann.ro
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.