HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Retete Culinare

2170 posts
  • Preparate din carne de pasare

Pui olandez

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente: 1 pui mare, verdeata (cimbru, tarhon, patrunjel), 2 linguri pesmet, mustar, ulei, sare, piper, 2 galbenusuri. Mod de preparare: Se toaca verdeata si se amesteca cu mustar, 2 galbenusuri,…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje
  • Dulciuri

Turta dulce

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Se pune ½ kg zahar la foc si cand incepe sa se rumeneasca se stinge cu un pahar cu apa fierbinte, se da deoparte si se lasa sa se raceasca.…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort "buturuga"

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente pentru blat: 6 oua, 6 linguri de zahar pudra, 1 lingura de faina, 125 g. de nuci macinate. Ingrediente pentru crema: 250 g. unt, 100 g. nuci macinate, 4…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort din piscoturi de sampanie cu crema de nuci

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente: 500 g. de piscoturi, 1 pahar de lapte. Ingrediente pentru crema: 6 oua, 500 ml. lapte, 200 g. zahar pudra, 3 linguri de faina, coaja rasa de la o…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort din branza de vaci si coacaze

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru circa 16 felii): 60 g. de margarina, sare, 150 g. de faina, 4 oua, 4 foi de gelatina alba, 250 g. de branza de vaci, 5 linguri de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri
  • Retete de sarbatori

Tort de pasti din ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 300g ciocolata, 100g faina, 150g zahar, 150g unt moale, 6 oua, ½ lingurita zahar vanilat, o lingura cacao. Mod de preparare: Se topeste ciocolata, se adauga…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort de orez

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru 6 portii): 250 g orez cu bob rotund, 1 l de lapte, 2 bucati de vanilie, 200 g zahar, 50 g unt + inca o bucata cat o…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort de orez cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente: 1 ceasca de orez, 1 litru de lapte, 4-5 linguri de zahar, coaja rasa de la o lamaie, 50 g. de unt, 1 ou , facultativ (mere), scortisoara, dulceata…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort de morcovi

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
(Reteta elvetiana) Ingrediente (pentru 12 bucati): 300 g morcovi, 5 oua, 250 g zahar, 1 lingurita de coaja rasa de lamaie, 250 g migdale macinate, 80 g faina, 1 varf…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort cu zmeura

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): Pentru blat: 4 oua, 100 g zahar, 100 g faina, 30 g amidon, 50 g unt topit, 1 lingura faina pentru forma. Pentru umplutura: 200 g…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort cu portocale si branza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru circa 12 felii): 60 g. de margarina, sare, 150 g. de faina, 4 oua, 16 foi de gelatina alba, 6 portocale, 500 g. de branza de vaci, 150…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort cu crema de zmeura

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru 8 persoane): 4 linguri faina, jumatate plic praf de copt, 2 linguri Maizena, 2 oua, 1/3 ceasca zahar. Pentru crema de zmeura: 400 g zmeura proaspata (sau congelata),…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 108 109 110 111 112 … 181 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.