HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Mancare cu legume

184 posts
  • Mancare cu legume

Mincare dulce – acrisoara

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 500 g carne, 2 linguri ulei, 0,5 lingurita sare, putin piper, 1 ardei verde taiat cubulete, 2 cepe mici taiate in 4 – 6 bucati. Pentru sos: 4 linguri…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Mancarica de fasole cu carnati afumati

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 500 g fasole alba uscata, 1 ramurica de rozmarin, sare, 500 g rosii cojite (conserva), 3 catei de usturoi, 5 linguri de untdelemn, 4 fire de salvie uscata, piper…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Mancare de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 600-700 g cartofi, o ceapa, 3-4 linguri untdelemn, marar, patrunjel, boia, sare, piper, 1/2 foaie de dafin. Mod de preparare: Este o mincare care se executa repede. Ceapa taiata…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Gulii umplute cu carne de vaca

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 10-15 buc. gulii, 10 linguri de carne tocata, 1-2 linguri orez, untura, brinza rasa, zeama de carne. Preparare: Se curata de coaja guliile intregi si se taie in partea…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Dovlecei umpluti cu carne de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 2 buc. dovlecei, 2 linguri carne de pasare fiarta si tocata, 2 linguri orez fiert, marar, patrunjel, sare, 3-4 linguri suc de rosii, 15 gr. unt. Preparare: Se umplu…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Dovlecei cu branza si pui

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 4 dovlecei, 2 piepturi de pui, 2 linguri smantana, 200 g branza rasa, 1 galbenus de ou, 2 linguri marar tocat, ulei, sare, piper. Preparare: Se taie dovleceii în…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume
  • Preparate din carne de pasare
  • Preparate din carne de vita si oaie

Conopida cu carne

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 600 gr carne (vaca, vitel, pui), 1 conopida mare, 1 lingura faina, 1 lingura grasime, 3-4 cepe, 6-7 rosii sau 1 lingura bulion, 1 lingura unt sau 1 lingura…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume
  • Preparate din carne de pasare

Cartofi umpluti cu carne de pasare

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 2 kg. de cartofi, 1 kg. carne de pasare, 100 gr. slanina afumata, 100 gr. ceapa, 150 ml ulei, 2 oua, 50 gr. orez, 50 gr. pasta de rosii,…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Cartofi cu smantana

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 600-700 g cartofi, 100 ml lapte, 200 ml smintina, 30 g faina, 30 g unt, 50 g cascaval ras sau brinza telemea rasa. Mod de preparare: Cartofii, curatati de…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Cabanos cu varza calita

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: o varza acra, 150 ml ulei, piper pisat, o lingurita de bulion de ardei sau o lingura de bulion de rosii. Preparare: Se taie varza in jumatati si, daca…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Ardei umpluti cu carne cu sos de rosii

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 12 ardei mijlocii, 750 g carne, 2 cepe, 2 linguri orez, 1 lingura untura, marar si patrunjel tocat, sare, piper, 2 rosii; Sosul: 1/2 kg rosii, 1/2 ceapa, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Dovlecei umpluti

  • Eduard Nedelcu
  • January 6, 2009
Ingrediente: 6 dovlecei, 500 g de carne, o felie de piine, o ceapa, 3 linguri de orez, patrunjel si marar verde, sare, piper. Pentru sos: o lingura de unt (netopit)…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 3 4 5 6 7 … 16 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.