Mancare cu legume

  • 1:07 PM

    Ingrediente: 1 kg de spanac, 2 linguri de unt netopit, 1 ½ lingura de faina, un pahar mare cu lapte, 150 g de cascaval. Mod de preparare: Curatati spanacul, spalati-l foarte bine si fierbeti-l in apa putina cu o lingurita de sare. Cind este gata, scurgeti-l bine de apa si tocati-l. Separat pregatiti din unt,

  • 12:06 PM

    Ingrediente: 1 kg. de spanac, 50 g de unt sau margarina, 200 ml de smintina, 30 g de pesmet, usturoi, ulei, sare. Mod de preparare: Spalati foarte bine spanacul si puneti-l la fiert in apa clocotita si sarata. Lasati-l sa fiarba 20 de minute, apoi puneti-l in strecuratoarea din plastic. Intr-o cratita, infierbintati ulei sau

  • 11:05 AM

    Ingrediente: 1Kg spanac, 300 g maioneza, 100 ml smintina, 100 g brinza telemea. Mod de preparare: Spanacul curatat se fierbe 20 minute in 200 ml apa clocotita impreuna cu 1/2 lingurita de sare, apoi se pune in strecuratoare, unde se lasa pina cind se raceste. Se rastoarna pe planseta si se taie in felii de

  • 10:05 AM

    Ingrediente: 1/2 kg spanac, 1/4 l suc de rosii, o ceapa, 50 ml ulei 20 g faina, sare. Mod de preparare: Spanacul bine spalat se scurge de apa in strecuratoare. Intr-o cratita ceapa taiata marunt se caleste un minut in ulei fara sa se rumeneasca apoi se adauga spanacul nefiert cu frunzele intregi si se