Gulii umplute cu carne de vaca

consultanta Dan Bradu

Ingrediente:

  • 10-15 buc. gulii,
  • 10 linguri de carne tocata,
  • 1-2 linguri orez,
  • untura,
  • brinza rasa,
  • zeama de carne.

Preparare:

Se curata de coaja guliile intregi si se taie in partea de sus un capacel. Se pun intr-o oala si se toarna apa clocotita cit sa le acopere. Se fierb acoperite. Din gulia fiarta se scoate miezul cu o lingurita, se da prin sita si se amesteca cu tocatura de carne. Se umplu apoi guliile cu carne tocata,amestecata cu orez, se aseaza intr-o tava, se presara deasupra brinza rasa, se stropesc cu untura si se dau la cuptor. Se pot servi cu zeama de carne din sosiera.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.