HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Mancare cu legume

184 posts
  • Mancare cu legume

Orez cu legume chinezesc

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: orez cu bob lung sau prefiert, ardei gras rosu, ardei gras galben, morcov, mazare, ciuperci, un ou, sare, piper, ulei de masline, sos soia. Mod de preparare: Orezul se…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Dovlecei cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 2-3 dovlecei mai tineri, sare, 250-300 g maioneza, sau alte sosuri maioneza. Mod de preparare: Dupa ce s-au curatat de coaja, dovleceii se taie in jumatati, pe lungime si…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Conopida cu maioneza

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 600-800 g conopida, 300 g maioneza, 100 ml smintina, marar, patrunjel. Mod de preparare: Conopida se fierbe si se strecoara. Maioneza obisnuita se amesteca facultativ cu smintina, potivindu-se gustul…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Cartofi frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente: 700-800 g cartofi, 4 oua, 200-300 ml smintina, 50 g unt, 30 g pesmet, sare. Mod de preparare: Cartofi de marime mijlocie, bine curatati si ne curatati de coaja…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Ciuperci à la grec

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente: 1 kg ciuperci, 300 g ceapa, 2 lamai, 1 lingura faina, 1 pahar vin alb, 1 legatura de marar si 1 de patrunjel, untdelemn, sare, piper. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Patlican Musakka

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente: 1 kg vinete, 50 g ulei de masline, 250 gr carne tocata, 2 cepe mici, 2 rosii, 2 lingurite bulion, 2 lingurite sare, 1/4 lingurita piper, 1/2 cana apa,…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Cartofi cu brinza

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente: 1 kg. cartofi, 1 buc. ceapa, untura, 40 gr. brinza rasa, 4-5 felii brinza. Mod de preparare: Cartofii curatati se spala, se rad, se sareaza si impreuna cu ceapa…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume
  • Preparate din carne de vita si oaie

Ghiveci

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente: 500 gr. carne de vaca, 2-3 linguri ulei, 3 buc. cartofi, 1 buc. morcov, 2 buc. ardei gras, 2 buc. ceapa, fasole uscata, 3-4 buc. rosii, 1 ou, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume
  • Preparate din carne de vita si oaie

Vinete umplute

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente: 1,1/2 kg vinete (nu prea mari, dar sa aiba mijlocul gros), 2 cepe taiate marunt, o ceasca ulei de masline, 500 gr. carne tocata (vita), sare, piper, 1/2 ceasca…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Bame grecesti

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente: 750 gr. bame, 125 gr. ulei, 2 buc. ceapa, 1/2 kg. rosii, otet, piper, 1/2 lingurita faina, 1 ardei, 1/4 lamiie, zahar, sare. Mod de preparare: Se aleg bame…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Legume a la grec

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente: 4-5 buc. ceapa de apa mijlocie, conopida, ciuperci, castraveti, condimente, 1 1/2 cescute ulei, 1 1/2 cescute vin alb, otet. Mod de preparare: Se curata si se spala legumele,…
Vezi Postarea
Share
  • Mancare cu legume

Cartofi gratinati cu carnati si cascaval

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg cartofi nesfaramiciosi, 1 carnat, 500 ml lapte, 250 ml frisca nebatuta (smantana), 100 g cascaval, 100 g unt, sare, piper. Mod de preparare: Incingeti…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 8 9 10 11 12 … 16 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.