Cartofi cu brinza

kurtmann.ro
Share Button

Ingrediente:

  • 1 kg. cartofi,
  • 1 buc. ceapa,
  • untura,
  • 40 gr. brinza rasa,
  • 4-5 felii brinza.

Mod de preparare:

Cartofii curatati se spala, se rad, se sareaza si impreuna cu ceapa taiata pestisori se prajesc in untura incinsa. Cind sunt aproape patrunsi, se adauga brinza rasa; se amesteca totul bine si se lasa cratita pe foc mic, pina se formeaza o crusta aurie. Se intoarce acesta clatita pe partea cealalta, se acopera cu felii se brinza si se lasa cratita acoperita cu un capac, pina cind brinza se topeste.

Mod de servire:

Se poate servi cu legume sote, felii de sunca sau salata.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.