Ciuperci à la grec

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci,
  • 300 g ceapa,
  • 2 lamai,
  • 1 lingura faina,
  • 1 pahar vin alb,
  • 1 legatura de marar si 1 de patrunjel,
  • untdelemn,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Ciupercile se spala bine si se taie in felii. Ceapa se toaca marunt si se caleste usor în untdelemn; cand este gata rumenita sticlos,se adauga faina, ciupercile, vinul zeama de la o lamaie si o parte din verdeata tocata marunt, se condimenteaza, se adauga putina apa daca este nevoie, si se lasa la fiert 1 ora. Se serveste cald cu felii de lamaie si ornata cu verdeata ramasa.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.