HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Dulciuri

426 posts
  • Dulciuri

Souffle de ciocolata

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente (pentru 8 persoane): 125 g ciocolata extra-neagra, 250 ml lapte, 250 ml frisca nebatuta, 130 g zahar pudra, 100 g unt + unt cat o nuca, 100 g faina,…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort de cacao jumatate copt, jumatate crema

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 250 gr zahar, 150gr cacao, 250 g unt, 8 oua, 2/3 pahar de apa, 2 linguri faina, 100 gr nuci pisate (sau dupa preferinta), 3 linguri zahar (pt caramel),…
Vezi Postarea
Share
  • Bauturi
  • Dulciuri

Banane al Vino

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 6 banane, vin rosu mai slabut 1 sticla, zahar 200 g, scortisoara 1 ramurel. Mod de preparare: Taiati bananele in bucati lungi de 4 cm. Varsati vinul intr-o tigaie.…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Placinta de cartofi

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: cartofi, oua, sare, faina, piper, ulei. Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja si se dau prin razatoare (mare sau mica, cum vreti) si se pun intr-un bol…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Negresa Domnisoarei Hepburn

  • Eduard Nedelcu
  • August 5, 2008
Ingrediente: 1/2 cana cacao, 1/2 pachet de unt, 2 oua, 1 cana zahar, 1/4 cana faina, 1 cana de nuci taiate sau zdrobite, 1 lingurita vanilie, un praf de sare.…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Guguluf cu stafide

  • Eduard Nedelcu
  • August 4, 2008
Ingrediente (pentru 6 portii): 100g stafide, 4 linguri rom, 7g gelatina, 500ml lapte, 200g gris, 2 oua, 80g zahar, 1 plic zahar vanilat, 500ml frisca, 40g fistic tocat. Mod de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Bûche de Noël

  • Eduard Nedelcu
  • August 3, 2008
Ingrediente (pt. circa 12 felii): Pentru blat: 4 oua, 125g zahar, 1 praf de sare, 3 linguri amidon, 75g faina, 1 lingura cacao, 1 lingurita praf de copt. Pentru crema…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Biscuit cu lamaie

  • Eduard Nedelcu
  • August 2, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): Biscuitul: 4 oua, 250g faina, 250g zahar, 250g unt, 1 lamaie. Crema: 200g branza de vaci proaspata, 100g smantana, 60g zahar pudra, 1 pachet zahar vanilat.…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort Linzer

  • Eduard Nedelcu
  • August 2, 2008
Ingrediente (pentru 12 felii): Pentru aluat: 1 lamaie, 300g faina, 300g alune macinate, 200g zahar, 1 praf de sare, 2 plicuri zahar vanilat, 1 lingurita scortisoara macinata, 1 ou, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Mere in vin rosu

  • Eduard Nedelcu
  • July 31, 2008
Ingrediente (pentru 6 portii): 1l vin rosu sec puternic, 100g zahar gelifiant, 3 batoane de scortisoara, 6 mere acrisoare, 400ml frisca, 2 plicuri zahar vanilat, 4cl Calvados. Mod de preparare:…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri
  • Mancare cu legume

Clatite cu spanac

  • Eduard Nedelcu
  • July 7, 2008
Ingrediente: 1/2 kg spanac, 250 g faina, 3 oua, 50 ml untdelemn, 30 ml rom, 600 ml lapte, 200 ml smintina, sare. Mod de preparare: Spanacul bine spalat se fierbe…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Clatite cu marmelada sau dulceata

  • Eduard Nedelcu
  • July 6, 2008
Ingrediente: marmelada, dulceata, 3-4 linguri alcool pur. Mod de preparare: Dupa ce toate clatitele au fost coapte, pastrate calde pe apa fierbinte, se ung cu marmelada sau dulceata si se…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 33 34 35 36 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.