HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Dulciuri

426 posts
  • Dulciuri

Prajitura cu fructe

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (16 portii): 175g unt, 250g zahar, 1 lingurita coaja rasa de lamaie, 3 oua 120g faina, 100g fulgi de cocos, 2 lingurite praf de copt, 50ml lichior sau lapte…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura cu caise

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 8 persoane): 120 g zahar, putina apa, 1 kg caise, 4 oua, inca 150 g zahar, 180 g unt topit, 150 g faina, 1/2 plic zahar vanilat. Mod…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Capsuni cu Campari

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 7 foi de gelatina (14 g), 250 ml suc de portocale, 100 g zahar, 800 g capsuni, inca 250 ml suc de portocale, 100 ml Campari.…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Caise caramelizate cu migdale

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 800 g caise, 50 g unt, 80 g zahar pudra, zeama de la o jumatate de lamaie, 2 linguri migdale taiate felii, 2 linguri fistic (curatat…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Fructe cu inghetata la pahar

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 500 g fructe rosii (capsuni, zmeura, coacaze), 2 linguri inghetata de fistic, 2 linguri inghetata de vanilie, fistic zdrobit ceva mai mare. Mod de preparare: Spalati…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Clafoutis cu cirese

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 kg cirese, 400 ml lapte, 100 ml frisca nebatuta, 150 g zahar, 6 oua, 120 g faina. Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180º si…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

"Supa" de capsuni cu vin rosu

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 750 ml vin rosu (cu savoare de fruct), 2 linguri otet balsamic, 1 baton scortisoara, 100 g zahar, 600 g capsuni. Mod de preparare: Puneti intr-o…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Dulceata de trandafiri

  • Eduard Nedelcu
  • August 7, 2008
Ingrediente: 1 kg zahar, ¾ l apa, 250g petale de trandafiri cu partile albe taiate, ½ lingurita sare de lamiie, zeama de la 1 lamiie. Mod de preparare: Se pune…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Clafoutis cu mure si afine

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 750 g fructe de padure amestecate, 500 ml lapte, 120 g faina, 120 g zahar fin, 6 oua, 1 lingura zahar vanilat, 2 linguri rom (facultativ),…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri
  • Preparate din carne de vita si oaie

Sarlota de vitel cu vinete prajite

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 bucata frumoasa de pulpa de vitel (sau fara os), 6 vinete potrivite, 250 g rosii coapte, 2 cepe, 3 catei de usturoi, 2 crengute de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Piure de zmeura

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 250 g piure): 200 g zmeura, 50 g zahar pudra, o lingura de zeama de lamaie. Mod de preparare: Se spala repede zmeura, se rastoarna intr-un castron impreuna…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura cu piersici

  • Eduard Nedelcu
  • August 6, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 180 g unt, 150 g zahar, 7 galbenusuri de ou, 180 g migdale macinate si decojite, 10 cuisoare zdrobite, zeama de la o lamaie si jumatate,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 31 32 33 34 35 36 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.