Prajitura cu piersici

Ingrediente (pentru 4 persoane):

  • 180 g unt,
  • 150 g zahar,
  • 7 galbenusuri de ou,
  • 180 g migdale macinate si decojite,
  • 10 cuisoare zdrobite,
  • zeama de la o lamaie si jumatate,
  • 10 piersici decojite taiate cubulete.

Mod de preparare:

Untul se freaca spuma cu zaharul si se adauga pe rand galbenusurile. Cand zaharul s-a topit se adauga migdalele, zeama de lamaie si cuisoarele si se toarna compozitia intr-o forma rotunda de tort. Se da la cuptor la foc potrivit. Cand s-a copt pe jumatate, se scoate prajitura din cuptor si se presara din belsug cubuletele de piersici. Se da iar la cuptor pana la coacerea completa. Cand e gata, se lasa sa se raceasca si se decoreaza cu frisca.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.