HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Borsuri, supe, ciorbe

260 posts
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de gaina

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
1 kg carne de gaina 2 cepe o legatura de morcovi 400 g rosii, 100 g orez 2 oua, 100 g smantana o legatura de patrunjel o legatura de leustean…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Bors de verdeturi

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
8 legaturi de loboda 8 legaturi de stevie 4 legaturi de ceapa verde 2 l bors, 50 ml ulei, 200 g orez 2 oua, 100 g smantana 4 legaturi de…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa-crema de spanac

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
600 g spanac, 50 g unt 2 linguri de faina 2 oua, 100 g smantana o lamaie, sare, piper Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de iepure

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
1 kg carne de iepure 2 legaturi de ceapa verde 2 morcovi o radacina de albitura 300 ml vin rosu sare, piper Carnea, curatata si spalata in mai multe ape,…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de miel

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
1 kg carne de miel 4 legaturi de ceapa verde 2 morcovi o radacina de albitura 600 g rosii o legatura de patrunjel o legatura de leustean sare, piper Carnea…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de macris

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
800 g macris, 200 g unt 200 g smantana 100 g faina o franzela sare Se infierbanta jumatate din cantitatea de unt intr-o oala si se caleste macrisul, curatat si…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Supa de zarzavat cu tarhon

  • Eduard Nedelcu
  • March 31, 2009
2 legaturi de morcovi o legatura de pastarnac o telina mijlocie 2 legaturi de ceapa verde o jumatate de pahar de orez 2 oua, 100 g smantana 2 linguri de…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba taraneasca

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: carne de vaca (1/2 kg), cepe (1-2), morcov (2), praz (1 fir), pastirnac (1), radacina de patrunjel (1), telina (1/2), cartofi (2), rosii (2), bulion (1/2 lingura), apa (2…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba ruseasca

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: pentru 500 g de carne se iau 300 g sfecla rosie, 200 g varza proaspata, 200 g zarzavat (morcov si patrunjel), ceapa, 3-4 cartofi, 2 linguri bulion de rosii…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba "Padis"

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 1/2 kg ciuperci proaspete, 1 legatura zarzavaturi, 1,5 l lapte, 400 gr smintina, 1/2 apa, 2 oua, sare, piper boabe, 1 frunza dafin, 2 fire cimbru, 10-12 catei usturoi,…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de peste

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: pentru 1 kg de peste se iau 1 ceapa, 1 praz, 1 patrunjel, 1 telina, 2 1/2 litri apa, 1/2 l bors. Mod de preparare: Cea mai gustoasa ciorba…
Vezi Postarea
Share
  • Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de perisoare cu zeama de varza

  • Eduard Nedelcu
  • January 8, 2009
Ingrediente: 500 g carne, 2 oua, 1 felie franzela, 3 cepe, 3 legaturi verdeata, sare, piper, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 1 1/2 litru apa, 1 litru zeama…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 8 9 10 11 12 … 22 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.