- 1 kg carne de gaina
- 2 cepe
- o legatura de morcovi
- 400 g rosii, 100 g orez
- 2 oua, 100 g smantana
- o legatura de patrunjel
- o legatura de leustean
- sare, piper
Carnea, curatata, spalata si transata, se fierbe in apa rece cu putina sare. Dupa ce se aduna spuma, se adauga ceapa, taiata in sferturi, morcovii, taiati julien, orezul si rosiile taiate in felii. Cand carnea este fiarta, se drege cu ouale batute cu smantana, se potriveste de sare si piper si se presara verdeata tocata marunt. Cine doreste, poate acri ciorba si cu zeama de lamaie.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente