Supa-crema de spanac

consultanta Dan Bradu
  • 600 g spanac, 50 g unt
  • 2 linguri de faina
  • 2 oua, 100 g smantana
  • o lamaie, sare, piper

Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se toaca marunt si se caleste in unt incins, stingandu-se cu putina apa. Se lasa la fiert. Dupa ce s-a inmuiat, se scoate si se da prin sita. Se lasa pana se raceste, apoi se pune din nou in zeama in care a fiert, impreuna cu faina, dizolvata in putina apa. Se fierbe din nou, la foc mic, pana mai scade, potrivindu-se de sare si piper si acrindu-se cu zeama de lamaie. La sfarsit, se drege cu ou batut cu smantana.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.