- 1 kg carne de miel
- 4 legaturi de ceapa verde
- 2 morcovi
- o radacina de albitura
- 600 g rosii
- o legatura de patrunjel
- o legatura de leustean
- sare, piper
Carnea se curata, se spala, se portioneaza si se fierbe in apa rece cu sare. Dupa ce se aduna spuma, se adauga morcovii si albitura, curatate si taiate julien, precum si ceapa tocata. Rosiile se oparesc in apa clocotita, apoi se decojesc si se dau pe razatoare, adaugandu-se in ciorba cand carnea e deja fiarta. Se potriveste de sare si piper si, cand se ia de pe foc, se adauga verdeata tocata fin.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente