Ingrediente:
- 500 g carne,
- 2 oua,
- 1 felie franzela,
- 3 cepe,
- 3 legaturi verdeata,
- sare,
- piper,
- 1 morcov,
- 1 patrunjel,
- 1 telina mica,
- 1 1/2 litru apa,
- 1 litru zeama de varza acra,
- leustean.
Mod de preparare:
Carnea se toaca si se amesteca bine intr-un castron cu o ceapa taiata marunt si inabusita cu putina grasime, miez de franzela muiat si stors, oua, verdeata, sare si piper. Se uda mina in apa rece si se fac perisoare mici si rotunde. Se taie zarzavatul si ceapa si se pun la fiert cu apa. Cind sint gata fierte se adauga zeama de varza. Se lasa sa dea un clocot si se pun perisoarele sa fiarba incet. Aproape de sfirsit se adauga verdeata si leusteanul.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
- Defectiuni comune pentru turbo - January 19, 2021
Comentarii recente