Supa de zarzavat cu tarhon

kurtmann.ro
Share Button
  • 2 legaturi de morcovi
  • o legatura de pastarnac
  • o telina mijlocie
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • o jumatate de pahar de orez
  • 2 oua,
  • 100 g smantana
  • 2 linguri de ulei
  • 2 legaturi de tarhon
  • sare, piper

Se curata morcovii, pastarnacul si telina, se taie in cubulete si se calesc in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt, cu tot cu frunze. Cand s-au inmuiat putin, se toarna 3 litri de apa fierbinte. Dupa un sfert de ora, se pune si orezul, ales si spalat. Se bat ouale cu smantana si se adauga cand zarzavaturile sunt fierte. Se potriveste de sare si piper si se presara tarhonul tocat foarte fin.

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.