- 1 kg carne de iepure
- 2 legaturi de ceapa verde
- 2 morcovi
- o radacina de albitura
- 300 ml vin rosu
- sare, piper
Carnea, curatata si spalata in mai multe ape, se pune sa fiarba in apa clocotita, impreuna cu ceapa, morcovii si albitura, tocate marunt. Cand s-au fiert toate, se adauga sangele din cosul pieptului iepurelui, diluat in vin rosu si strecurat bine. Se adauga sare si piper, dupa gust, lasandu-se pe foc pana mai da vreo trei-patru clocote. Se serveste fierbinte.
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Care sunt cele mai utile si frecvente tipuri de bagaje? - January 21, 2021
- De ce sa alegeti OVB Romania asigurari de sanatate? - January 21, 2021
- Ce este si ce trateaza un psihiatru? - January 19, 2021
Comentarii recente