HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3030 posts
  • Gustari calde si minuturi
  • Preparate din carne de pasare

Pulpe de pui umplute

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): Pentru pulpe: 8 pulpe 50 ml vin alb 2 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi 1 lingurita rozmarin uscat 1 lingurita salvie 1 frunza…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Curcan umplut la cuptor pentru Revelion

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Ingrediente (pentru 8-10 portii): Pentru asezonare: 1 curcan intreg de 5 kg 50 g unt 1 lingura boia de ardei iute 1 lingura cimbru uscat 1 lingura trhon uscat sare…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Paste pappardelle cu ciuperci

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g paste pappardelle cu ou 250 g ciuperci champignon 6 rosii cherry 4 linguri ulei de masline 1 lingura busuioc uscat 1 catel de usturoi…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Taitei cu fructe de mare

  • Eduard Nedelcu
  • November 21, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 250 g taitei lungi cu ou 500 g fructe de mare (cocktail proaspat sau congelat) 3 linguri ulei de masline 1 ardei iute mic 1 legatura…
Vezi Postarea
Share
  • Aperitive

Tarta cu dovlecei, bacon si branza

  • Eduard Nedelcu
  • November 20, 2012
Ingrediente (pentru 6 portii): Aluatul de tarta: 200 g faina alba 100 g unt 1 ou 1 lingura ulei de masline sare Compozitie tarta: 400 g dovlecei 100 g telemea…
Vezi Postarea
Share
  • Paste si pizza

Tagliatelle cu creveti si dovlecei

  • Eduard Nedelcu
  • November 20, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 250 g paste tagliatelle 300 g cozi de creveti proaspeti sau prefierti 2 dovlecei mici 8 rosii cherry 3 linguri ulei de masline 3 catei de…
Vezi Postarea
Share
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Featured
  • Paste si pizza

Spaghetti cu somon

  • Eduard Nedelcu
  • November 19, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 300 g de paste spaghetti 200 ml de smantana dulce 200 g de somon afumat 30 g de unt 1 legatura de patrunjel 1 pahar de…
Vezi Postarea
Share
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Aperitive
  • Featured
  • Salate

Salata aperitiv de Craciun

  • Eduard Nedelcu
  • November 19, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii): 1 salata verde 4 mere 1 lamaie 150 g stafide brune 100 g nuci 100 g migdale 100 g fistic decojit Salata se spala si se…
Vezi Postarea
Share
  • Salate

Salata de fasole cu calmari

  • Eduard Nedelcu
  • November 19, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii):  200 g fasole pestrita boabe 130 g calmari 2 catei de usturoi 4 linguri ulei de masline 1 lingurita rozmarin uscat 6 rosii cherry 1 foaie…
Vezi Postarea
Share
  • Aperitive

Mini tarte cu creveti

  • Eduard Nedelcu
  • November 19, 2012
Ingrediente (pentru 6 portii): Aluatul de tarta: 300 g faina alba 150 g unt 1 lingura ulei de masline 2 linguri vin alb 2 oua sare si piper Umplutura: 300…
Vezi Postarea
Share
Vezi Postarea
  • 1 min
  • Aperitive
  • Featured

Frigarui cu smochine si mozzarella pentru Craciun

  • Eduard Nedelcu
  • November 18, 2012
Ingrediente (pentru 4 portii- 12 frigarui): 12 bete pentru frigarui 36 bilute de mozzarella sau 300 g de mozzarella 6 smochine mari sau 12 mici 5 linguri ulei de masline…
Vezi Postarea
Share
  • Gustari calde si minuturi

Trigoane umplute cu legume

  • Eduard Nedelcu
  • November 18, 2012
Ingrediente (pentru 20 de trigoane): 10 foi de placinta din comert 2 morcovi 200 g mazare 2 galbenusuri 100 ml apa 1 lingura ulei de masline 1 ceapa 1 catel…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 82 83 84 85 86 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.