Ingrediente (pentru 4 portii):
- 2 cartofi albi
- 2 morcovi
- 2 catei de usturoi
- 1 ceapa mica
- 30 g unt
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ou
- 1 lingura pesmet
- 1 lingura parmezan ras
- 1 legatura marar tocat
- sare si piper
- 1 lingurita nucsoara
Cartofii in coaja si morcovii curatati se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt impreuna cu usturoiul timp de 5 minute. Cartofii se curata si se paseaza impreuna cu morcovii. Se amesteca impreuna cu celalalte ingrediente pana devine o compozitie omogena. Se formeaza rondele de jumatate de palma care se ung cu putin ulei si se tin 5 minute pe gratar, intorcandu-se pe ambele parti. Se pot servi ca si garnitura sau simple cu un sos de iaurt.
Pofta buna!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.
Latest posts by Eduard Nedelcu (see all)
- Cercei eleganți la modă în 2021 - April 13, 2021
- Digestie proasta: remedii naturale - April 9, 2021
- Descopera jocurile RPG pentru Android care te vor captiva imediat! - April 8, 2021
Comentarii recente