Pachetele “cordon bleu” cu piept de curcan

Share Button

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 400 g piept de curcan
  • 200 g cascaval afumat sau Emmentaler
  • 100 g prosciuto
  • 2 oua
  • 8 linguri pesmet
  • 6 linguri ulei de masline
  • sare si piper

Pieptul de curcan se feliaza astfel incat sa iasa 4 felii subtiri si se fragezesc putin cu ciocanul de snitele. Se feliaza si cascavalul in 4 bucati de grosimea unui deget. Ouale se bat ca pentru omleta si se asezoneaza cu sare si piper. Se intinde cate o felie de piept de curcan, peste care se pune o felie de prosciuto si una de cascaval. Se inveleste cascavalul aducandu-se marginile carnii inspre centru pana se formeaza un pachetel. Se fixeaza cu o scobitoare si se dau prin ou, apoi prin pesmet si se prajesc cate 3-4 minute pe ambele parti in uleiul incins. Se servesc calde.

Pofta buna!

kurtmann.ro

 

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.