Tocanita de curcan

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 700 g pulpe de curcan dezosate
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita pasta de rosii
  • 1 pahar vin alb
  • 4 linguri ulei de masline
  • 300 ml supa de legume din cub concentrat
  • sare, piper
  • 1 legatura patrunjel
Pulpele se curata de piele  si se taie cuburi cu latura de marimea dorita. Ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul de masline incins impreuna cu usturoiul pisat marunt. Dupa 5 minute, se adauga cuburile de carne si se caleste totul inca 5 minute. Se asezoneaza cu sare si piper, se adauga vinul si se acopera cu un capac. Se fierbe pana cand carnea este facut, dupa care se adauga pasta de rosii si supa de legume. Se amesteca totul si se mai tine pe foc 20 minute acoperit. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat.
Pofta buna!
Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.