Salata de fructe cu vin spumant

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 500 ml vin spumant
  • 1 kiwi
  • 1 banana
  • 1 mar
  • 1 pruna
  • 1 piersica
  • 2 linguri miere
  • 250 g capsuni

Capsunile si pruna se spala si se taie felii sau bucatele si se amesteca cu o lingura de miere si o treime din vinul spumant. Se spala si celalalte fructe, se curata de coaja si se taie de dimensiuni asemanatoare cu celalate. Se amesteca intr-un bol toate fructele, se adauga restul de miere si de vin. Se amesteca bine, se acopera vasul cu folie alimentara. Se tin la frigider 2 ore. Salata se serveste in cupe de inghetata, distribuindu-se in mod egal cantitatile de fructe si vin.

Pofta buna!

 

Be Sociable, Share!
The following two tabs change content below.
Ma ocup de HavanaCafe.ro in timpul liber, scriu articole interesante despre subiecte interesante legate de turism, calatorii si retete culinare.

POST YOUR COMMENTS

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.