HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Dulciuri

Tort de orez cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente: 1 ceasca de orez, 1 litru de lapte, 4-5 linguri de zahar, coaja rasa de la o lamaie, 50 g. de unt, 1 ou , facultativ (mere), scortisoara, dulceata…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort de morcovi

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
(Reteta elvetiana) Ingrediente (pentru 12 bucati): 300 g morcovi, 5 oua, 250 g zahar, 1 lingurita de coaja rasa de lamaie, 250 g migdale macinate, 80 g faina, 1 varf…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort cu zmeura

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): Pentru blat: 4 oua, 100 g zahar, 100 g faina, 30 g amidon, 50 g unt topit, 1 lingura faina pentru forma. Pentru umplutura: 200 g…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort cu portocale si branza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru circa 12 felii): 60 g. de margarina, sare, 150 g. de faina, 4 oua, 16 foi de gelatina alba, 6 portocale, 500 g. de branza de vaci, 150…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort cu crema de zmeura

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru 8 persoane): 4 linguri faina, jumatate plic praf de copt, 2 linguri Maizena, 2 oua, 1/3 ceasca zahar. Pentru crema de zmeura: 400 g zmeura proaspata (sau congelata),…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Tort cu branza de vaci, mere si coacaze

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru 16 bucati): 300 g. de mere fara samburi, zeama de la o lamaie, 350 g. de branza de vaci, 3 oua, 4 linguri de ulei, 80 g. de…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarte cu crema si capsuni

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): Pentru aluatul nisipos: 300 g faina, 125 g unt + 20 g pentru uns formele, 125 g zahar, 1 ou, 2 lingurite scortisoara pisata, 1 varf…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarte cu branza de vaci

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru 8 persoane): 500 g aluat fraged, 400 g branza de vaci proaspata, 6 oua, 160 g zahar pudra, 100 g stafide, 2 linguri rom, 200 ml lapte, 2…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta fina cu caise si rozmarin

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 600 g caise, 1 pachet aluat de foietaj, 150 g zahar pudra, 50 g unt, 2 crengute de rozmarin, 1 lingurita ulei. Mod de preparare: Incingeti…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu struguri

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru 6 persoane): 800 g boabe de struguri albi (Muscat), 2 oua intregi + 1 galbenus, 300 g aluat fraged, 20 g unt, 80 g zahar, 60 g migdale…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu piersici

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru 12 bucati): Pentru aluat: 250 g faina, 150 g unt, 100 g zahar, 1 praf de sare. Pentru umplutura: 2 linguri de gris rafinat, 750 g piersici, 1…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta cu mere

  • Eduard Nedelcu
  • September 2, 2008
Ingrediente (pentru 6-8 persoane): 8 mere frumoase, 100 g unt, 150 g zahar, 250 g aluat de foietaj, 50 g faina. Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210°C; curatati merele,…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 174 175 176 177 178 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.