HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer
HavanaCafe

Un blog despre relaxare si bunadispozitie!

HavanaCafe
  • Despre Havana Cafe
  • Feminin
    • Calculeaza-ti perioada de fertilitate
    • Calculeaza-ti greutatea
  • Aditivi Alimentari (E-uri)
  • Contact
  • GDPR
    • Politica noastra privind Cookies
    • Termeni si conditii
    • Formular de cerere stergere/rectificare/trimitere/dezabonare
    • Disclaimer

Blog

3034 posts
  • Paste si pizza

Spaghete cu sos de usturoi

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 400g spaghete subtiri, 2 capatani de usturoi nou, 2 linguri de ulei de masline, 100ml zeama de legume (Vegeta + apa), piper. Mod de preparare: Se…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de pasare

Pui cu ardei la tigaie

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 fileuri de piept de pui (700g), 1 ardei gras verde, 1 ardei gras rosu (impreuna 800g), 300g rosii, 2 cepe, 1 catel de usturoi, 4…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura cu orez si fructe

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente pentru 20 de bucati: Pentru aluat: 300g faina, 100g alune macinate, 200g unt sau margarina, 100g zahar, 1 zahar vanilat, 1 varf cutit de sare, 1 ou. Pentru umplutura:…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura necoapta, in doua culori

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: un pachet de unt proaspat, 1 ou intreg, 1 galbenus, 170g zahar pudra, 2 lingurite cacao, 170ml lapte, 1 pachet ciocolata menaj (circa 250g), coaja rasa de la o…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Tarta fina cu mere feliate

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente (pentru 8 portii): 200g unt, 60g unt de cocos, 350g faina, 4 linguri zahar, 1/2 lingurita sare, 1,5kg mere acrisoare, sucul de la 2 lamai, 8-10 linguri jeleu de…
Vezi Postarea
Share
  • Dulciuri

Prajitura la tava

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 350g faina, 8 linguri suc de lamaie, 50g stafide, 100g mei macinat, 50g faina de hrisca, 43g drojdie, 60g unt, 250ml lapte, sare, 100ml suc de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din carne de porc
  • Preparate din carne de vita si oaie

Snitel cu varza de Bruxelles

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): 4 felii de carne (a 150g fiecare), sare, piper, grasime pentru prajit, 2 felii de sunca de Praga (100g), 4 felii cascaval (150g), 750g varza de…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Peste marinat

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 1kg peste fara cap si coada (macrou de preferinta), 250ml apa, 100ml otet, 50ml ulei, 1 lingurita sare, 10 boabe piper, 1 foaie de dafin, 2 cepe. (facultativ: morcov,…
Vezi Postarea
Share
  • Garnituri

Taitei cu sos de praz

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 500g taitei, sare, 2 fire de praz (600g), 200g slaninuta afumata, 3 linguri de untdelemn, 1 catel de usturoi, 1/2l apa fiarta cu Knorr sau concentrat de carne, 200g…
Vezi Postarea
Share
  • Budinci, tarte si foietaje

Budinca de spanac cu oua

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente (pentru 4 portii): un pachet de spanac congelat (450g) sau 1kg de spanac proaspat, grasime pentru forma, 750g cartofi, 200ml lapte, 20g unt, sare, piper, nucsoara, 4 oua, 100g…
Vezi Postarea
Share
  • Preparate din peste si fructe de mare

Rosii frantuzesti

  • Eduard Nedelcu
  • September 8, 2008
Ingrediente: 4-5 tomate mari, 1 cutie ton conservat, 1 ou, 1 pahar maioneza, 1 lingura mustar, 4-5 linguri sos vinegreta (din ulei, otet, sare, piper), marar. Mod de preparare: Se…
Vezi Postarea
Share
  • Sosuri

Sos de ceapa verde

  • Eduard Nedelcu
  • September 7, 2008
Mod de preparare: Se taie 2 legaturi de ceapa. Se clocotesc in 250ml smantana si sucul de la 1 lamaie. Se adauga sare si piper dupa gust. Se adauga ½…
Vezi Postarea
Share

Posts pagination

Previous 1 … 168 169 170 171 172 … 253 Next
HavanaCafe
Un Blog Despre Relaxare!

Input your search keywords and press Enter.